Frequent cosmetisch èn preventief onderhoud van een boot is noodzakelijk. Buiten dat frequent onderhoud een boot een prachtig uiterlijk geeft is het van belang om de boot in een goede staat te houden. Cosmetische wijzigingen vereisen specialistische kennis, daarom hebben wij van Blokesch Yacht Care ons gespecialiseerd in het cosmetisch onderhoud van boten.

Voor veel vormen van cosmetisch onderhoud kunt u bij ons terecht! Een aantal voorbeelden hiervan zijn lak en gelcoat correcties, het schilderen van boten en onderwaterschepen, lak werkzaamheden, divers spuitwerk, het polijsten / poetsen van polyester en stalen boten.

Om het interieur een nieuw uiterlijk te geven spuiten wij stoelen van leder en vinyl, dashboards en spuiten of vervangen wandbekleding.

Wat doen wij nog meer? Kijk verder bij service

 

Krassen verwijderen

Wij bezitten kennis en materialen om krassen te verwijderen uit gelcoat en oppervlakken die geschilderd of gespoten zijn. Afhankelijk van de kras passen wij verschillende methodes toe.

Antifouling behandeling

Antifouling kunnen wij opnieuw aanbrengen of zelfs geheel verwijderen. Na gehele verwijdering wordt het oppervlak geschuurd en opnieuw van een primer en antifouling voorzien in de door u gewenste kleur.

Polijsten en poetsen

Zowel een geschilderde boot als een polyester boot dient te worden gepoetst. De UV stralen van de zon tasten de lak/ gelcoat aan waardoor deze dof gaat worden. 

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige professionele materialen.

Waardoor wij in staat zijn excellentie service te bieden en een goed product af te leveren. Met als gevolg dat wij garantie geven op de werkzaamheden!

3M polijst en schuurmaterialen
Semco teak cleaners
International, DD-Lak en Awlgrip verf systemen
Yachtec poetsmiddelen
0

Schilderwerk

0

Spotrepair

0

Antifouling

0

Polijsten

Anti spinnen behandeling

Boot inspuiten tegen spinnen (milieu vriendelijk middel) al vanaf € 50,- mogelijk.

Wasabonnement

Maandelijks uw boot laten wassen? Dat kan al voordelig met een was- abonnement. Vraag naar de voorwaarden!

Afdekken met folie

Staat uw boot in de herfst/winter binnen? Laat hem door ons poetsen dan overdekken wij de boot GRATIS met plastic folie!

Professionele apparatuur aan boord

equipment

Wij gebruiken uitsluitend gebruik van de gereedschappen van Festool, Flex, Mirka, PrepCure, Kranzle en 3M. Met deze gereedschapen kunnen wij snel, veilig en nauwkeurig werken. Tevens zijn wij in het bezit van een spectrophotometer om de juiste kleur te achterhalen bij spotrepair of schilderswerkzaamheden. Onze bedrijfsbussen zijn volledig ingericht met  de benodigde gereedschappen en materialen en hebben zelfs 220volt aan boord en zijn dus geheel self-supporting!