Phone:
(701)814-6992

Physical address:
​6296 Donnelly Plaza
Ratkeville, ​Bahamas.

antislipverf op een boot schilderen

Antislip schilderen op een boot

Antislip schilderen op een boot. Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van antislipdekken. Ook op dekken die zijn voorzien van TBS zoals Winner, Etap, Dehler, Hurley en Bavaria. 
Kijk voor onze specialistische website voor TBS op: www.antislipdekverf.nl

Waarom Antislip schilderen op een boot?

Veiligheid Eerst

Het belangrijkste voordeel van het antislip schilderen op een boot is natuurlijk de verbeterde veiligheid. Of je nu op een motorboot vaart of zeilt op rustige meren of de golven van het IJsselmeer, een glad dek kan leiden tot gevaarlijke situaties. Antislipverf biedt de nodige grip, zelfs onder natte omstandigheden, waardoor het risico op uitglijden en vallen aanzienlijk wordt verminderd.

Bescherming van het Dek

Naast het veiligheidsaspect biedt antislipverf ook bescherming aan het dek van je boot. Constante blootstelling aan water, zout en zon kan het dek beschadigen. Antislipverf vormt een beschermende laag die de levensduur van het dek verlengt en het bestand maakt tegen de elementen.

Antislip schilderen en de Juiste Verf

Niet alle verven zijn geschikt voor boten. Onze antislipverf is gemaakt voor maritieme toepassingen. Deze verven zijn duurzaam, waterbestendig en bestand tegen UV-straling.

Esthetiek en Stijl

Veiligheid is van vitaal belang, maar dat betekent niet dat je concessies moet doen aan de stijl van je boot. Onze antislipverf is verkrijgbaar bijna alle RAL kleuren, waardoor je je dek kunt personaliseren zonder in te leveren op functionaliteit.

Kleurkeuze

Kies een kleur die past bij het algemene ontwerp van je boot. Voor Dehler, Etap, en winner hebben wij de originele kleuren in ons bestand, maar je kunt ook overwegen om een contrasterende kleur te gebruiken voor een opvallend effect.

Afwerking

De afwerking van de verf kan variëren van mat tot glanzend. Matte afwerkingen hebben over het algemeen een betere grip, maar glanzende afwerkingen kunnen een elegantere uitstraling geven. Overweeg je prioriteiten en kies de afwerking die het beste bij jou en je boot past. Antislip schilderen op een boot is vaak niet zo makkelijk als het lijkt. Door